Inchirieri Microbuze

Servicii de transport persoane, inchirieri microbuze in Constanta la cele mai inalte standarde de siguranta si confort

Aveti nevoie sa inchiriati un microbuz?

  • Doriti sa organizati o excursie sau un circuit in tara sau in afara tarii?
  • Aveti nevoie de un transport pentru un grup de persoane?
  • Sunteti profesoara si doriti sa faceti o excursie cu clasa?
  • Antrenati o echipa de sportivi si aveti o deplasare?
  • Ati organizat un eveniment important si aveti nevoie de transport catre acesta?

MicrobuzeConstanta.ro va pune la dispozitie servicii de transport persoane – inchirieri microbuze la cele mai inalte standarde de siguranta si confort, astfel pe toata durata calatoriei dumneavoastra si a grupului dumneavoastra, sa puteti avea parte de relaxare.

Indiferent de natura transportului, fie ca este o excursie, o deplasare sau un eveniment, avem disponibile microbuze de pana la 19 persoane, cu dotari de ultima generatie, cat si spatii de bagaje suplimentare, in cazul in care acestea sunt necesare.

Este suficient sa ne contactati si noi va putem ajuta rapid si sigur, cu cea mai buna solutie de transport atat din punct de vedere al costurilor cat si a calitatii serviciilor.

Transportul salariatilor

MicrobuzeConstanta.ro dispune si de o gama de servicii pentru speciale pentru companii, cum ar fi transportul salariatiilor catre punctele de lucru, indiferent de oras sau localitate cat si deplasari ale companiei in tara sau in afara tarii.

Va facilitam accesul la o forta de munca din afara orasului fara batai de cap, cu un transport sigur si rapid pentru salariatii companiei dumneavoastra.

Alegeti sa beneficiati de siguranta, confort si profesionalism, atunci cand folositi serviciile noastre de transport persoane in judetul Constanta.

Galerie Foto

Date contact

BIAM SERVCOM SRL
CUI: 39351279
Nr. Reg: J13/1291/2018
Constanta